Visas sudedamąsias dalis smulkiai supjaustykite ir sumaišykite dideliame inde. Nepamirškite iškrapštyti aitriųjų paprikų sėklų, jei nenorite, kad sriuba būtų itin aštri. Pagardinkite prieskoniais, padažais. Nedėkite tik kapotų petražolių, nepilkite degtinės, aliejaus ir išspaustų žaliosios citrinos sulčių. Tirštą sriubą 2–6 val. laikykite šaldytuve. Galiausiai įpilkite aliejaus, degtinės nurodytu santykiu arba savo nuožiūra, supilstykite į nedidelius indelius, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis, pabarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite. Jei kam patiekalas per stiprus, valgykite su skrudinto batono riekelėmis ar skrebučiais.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos