• 250 g konservuotų arba virtų avinžirnių • Vidutinio dydžio burokėlio • Skiltelės česnako • 2 v. š. citrinos sulčių • 1 v. š. alyvuogių aliejaus • 2 v. š. vandens arba skysčio nuo konservuotų avinžirnių • 2 v. š. sezamų pastos tahini (galite pasigaminti iš sezamų sėklų ir alyvuogių aliejaus) • 1/2 a. š. druskos • Žiupsnelio pipirų (jei mėgstate)
Visus ingredientus dėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Jei humuso masė per tiršta, įpilkite vandens ar likusio avinžirnių skysčio. Palikite atvėsti ir skanaus!
Skanaukite su duona, daržovėmis, naudokite kaip užtepėlę ar sviestą.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos