„Aukštą kokybę vertinantys pirkėjai jau seniai žino – „Iki“ nuolat skelbia dideles akcijas lojaliems klientams, kurios apima net ištisas prekių kategorijas. Tad net ir taupant galima mėgautis įvairove, kuri yra subalansuotos mitybos pagrindas. Kas savaitę gerų pasiūlymų „Iki“ apstu visuose skyriuose – šviežių vaisių, daržovių, bakalėjos, šviežios mėsos, žuvies, jūros gėrybių, nuolaidos pasitinka šaldikliuose ir konditerijos, jau pagaminto maisto lentynose. Tad kad ir kokie jūsų bei jūsų šeimos mitybos įpročiai – pasirūpiname, kad lengvai sutaupytumėte“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Lietuviai – tikri akcijų meistrai, todėl tikrai pastebi, kai mėgstamam produktui yra nuolaida. Tačiau norint dar sumaniau planuoti savo meniu, į patiekalą verta įtraukti net kelis produktus su nuolaida.
„Toks akcijų derinimas leis ne tik sumažinti išlaidas, bet ir atrasti naujų receptų, kurie gali virsti šeimos mėgstamiausiais. Pavyzdžiui, lašišai, daugelio mėgstamiausiai žuviai, visą šį savaitgalį su „Iki“ programėle ar lojalumo kortele – net 40 proc. nuolaida. O ką garnyrui prie jos? Galite pasilengvinti visą ruošą ir išsikepti vienos skardos pietus su šaldytomis daržovėmis – nes joms irgi „Iki“ taikoma akcija jau besibaigiančioje „Šaltuko fiestoje“, – idėja dalijasi G. Kitovė.
Arba – tik penktadienį „Iki“ galiojanti net 40 proc. nuolaida įvairiems bulvių ir kukurūzų traškučiams jau sufleruoja, kad šį savaitgalį verta išsikepti visų dievinamų „nachos“. Kokius priedus naudoti – fantazijos klausimas, bet variantus padiktuos ir „Iki“ akcijos. Pavyzdžiui, 20 proc. nuolaida šviežiai fasuotai mėsai – tad kepkite sočius traškučius su smulkinta jautiena, kiauliena ar vištiena.
Ir nepamirškite patiekalo praturtinti konservuotų daržovių įvairove, kuri suteikia tą būdingą Meksikos skonį – konservuotais kukurūzais, pupelėmis, Chalapos paprikomis. Juolab, kad konservuotoms daržovėms ir vaisiams šį savaitgali „Iki“ lojalūs pirkėjai sutaupys visus 25 proc.
Norite gurmaniškiau? Naudokitės paskutinėmis daug dėmesio sulaukusios „Šaltuko fiestos“ dienomis, kurios pripūtė begales itin gerų pasiūlymų šaldytai produkcijai, ir skaninkite juos šaldytomis krevetėmis.
„Didelės „Iki“ akcijos – tai proga ne tik pigiau pasilepinti įmantresniais patiekalais, bet ir paprasčiausiai pigiau apsirūpinti tuo, ko reikia visuomet. Pavyzdžiui, svogūnų už super kainą (vos 29 ct/kg), be kurių neįsivaizduojame daugybės patiekalų. O VIPpenktadienį skelbiame išskirtinai geras ir labai plačias nuolaidas – 40 proc. sutaupys perkantys kūdikių sauskelnes, o net 50 proc. nuolaida galioja įvairiai kosmetikai. Nuo dušų želių ir dantų pastų – iki plaukų ir kūno priežiūros priemonių, kurios prasidedant šaltajam sezonui kiekvienam yra taip svarbu“, – sako G. Kitovė.
Visas naudingas „Iki“ akcijas maistui, pagal kurias lengva planuotis meniu, ir geriausius pasiūlymus kitoms prekėms rasite čia: www.iki.lt/leidiniai. Pirkėjų patogumui, „Iki“ dalijasi ir skanių, paprastų receptų idėjomis, kurios jau pritaikytos prie akcijų, galiojančių iki sekmadienio, spalio 12 dienos. Teliks susidaryti pirkinių sąrašą ir kasoje panaudoti „Iki“ programėlę ar lojalumo kortelę.
Karamelizuoti svogūnai puikiai tiks ir su skrudinta prancūziško batono riekele, ir su gardžia silkute, ir kaip priedas prie sumuštinio, keptos mėsos, omleto ar fritatos. O geriausias jų privalumas? Paruošti – paprasčiau nei paprasta. Per mažiau nei pusvalandį pasigaminsite tokį kiekį, kuris sandariai uždarytas stiklainyje ir laikomas šaldytuve kokybiškai išsilaikys apie savaitę.
Reikės: 1 kg CLEVER sveriamų svogūnų, po 1 šaukštą BILLA aliejaus ir IKI sviesto, 2 šaukštų CLEVER cukraus, šlakelio balzamiko acto BILLA BIO, šlakelio vyno acto, mėgstamų prieskonių (šviežių čiobrelių, raudonėlių ar rozmarinų).
Gaminame:
Reikės: 4 šviežios lašišos filė gabalėlių iš IKI, 2 šaukštų IKI garstyčių, 2 šaukštų IKI ŪKIS medaus arba klevų sirupo, 1 šaukštelio čili miltelių, 1 skiltelės CLEVER česnako, druskos, šiek tiek alyvuogių aliejaus BILLA, 1 maišelio mėgstamų šaldytų daržovių.
Gaminame:
Reikės: 300 g kukurūzų traškučių, 500 g šviežios smulkintos IKI mėsos, 1 CLEVER svogūno, 2 CLEVER česnako skiltelių, 1 BON VIA paprikos, 1 indelio konservuotų pupelių, 1 indelio konservuotų kukurūzų, 1 indelio konservuotų smulkintų pomidorų, pagal skonį konservuotų Chalapos paprikų, 200 g fermentinio sūrio, 1 šaukštelio kumino, 1 šaukštelio maltos paprikos, druskos, pipirų, šviežių kalendrų, mėgstamų priedų: gvakamolės, grietinės, salsos ir pan.
Gaminame:
Reikės: 1 maišelio šaldytų krevečių iš IKI, 300 g kukurūzų traškučių, 1-2 šaukštelių „taco“ prieskonių, 1-2 šaukštų alyvuogių aliejaus BILLA, 1 puodelio supjaustytų vyšninių pomidorų IKI ŪKIS, ½ raudonojo svogūno, 1 skardinės konservuotų juodųjų pupelių, ½ skardinės konservuotų juodųjų alyvuogių, 1 žaliosios citrinos, 200 g tarkuoto sūrio, šviežių kalendrų arba petražolių, 1 „Iceberg“ salotos, 1 avokado.
Gaminame:
G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.
„Fabula Rud Pedersen Group“ informacija