Morkų ir cukinijų pyragas
Reikia:
Šis pyragas gali būti patiekiamas kaip užkandis arba kaip garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
PRAKTIŠKAS PATARIMAS
Į pyrago tešlą galite įmaišyti ir apie 100 g pjaustytos dešros, virtos ar keptos mėsos. Prieš kepant jį galima pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
Sluoksniuotas kopūstų pyragas
Tešlai:
Įdarui:
Dar šiltą pyragą patiekite su sultiniu.
Spagečiai su meduje keptais burokėliais
Reikės:
Skrudinti baklažanai su česnakiniu pasukų padažu
Reikės:
Padažui:
Žurnalo „Rasos“ archyvo informacija
Visa informacija, esanti portale, yra UAB „Ūkininko patarėjas“ nuosavybė. Griežtai draudžiama ją kopijuoti, keisti, perpublikuoti ar kitaip naudotis komerciniais tikslais be Bendrovės leidimo.