Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Nuluptą obuolį, svogūną supjaustykite ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Į dubenį suberkite manus, karį, pipirus, pasūdykite ir viską gerai išmaišykite. Į tą masę sudėkite mėsą ir 1–2 val. palaikykite šaldytuve, kad išbrinktų manai. Į kiekvieną maltinį įsmeikite po cinamono lazdelę ir pavoliokite sėlenų ir prieskonių mišinyje. Kepkite maltinius 10–20 min. 190 oC orkaitėje. Galite kepti ne tik orkaitėje, bet ir keptuvėje ar virti garuose. Į stalą patiekite su jogurtiniu padažu, kurį sumaišykite iš natūralaus jogurto, smulkintų žalumynų, garstyčių ir citrinų sulčių.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos