

INGREDIENTAI:
- 2 vištienos filė gabaliukai
Marinatui:
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/2 žaliosios citrinos sulčių
- maltų juodųjų pipirų
- 1 šaukštelis saldžiosios paprikos
- šviežių rozmarinų
- druskos
Padažui:
- 1 stiklinė pjaustytų braškių
- 2–3 šaukštai balzaminio acto
- 1 šaukštas medaus
- 1 šaukštelis žaliųjų citrinų sulčių
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- druskos
- maltų pipirų
Vištieną perpjaukite į kelias dalis ir šiek tiek pamuškite. Pabarstykite druska, maltais pipirais. Marinatui nedideliame indelyje sumaišykite aliejų su kapotais rozmarinais, paprika, citrinų sultimis. Vištieną patepkite marinatu ir mažiausiai pusvalandžiui palikite pasimarinuoti šaldytuve. Atskirame inde sumaišykite braškių padažo sudedamąsias dalis, šiek tiek pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įkaitinkite kepsninę ir dėkite kepti vištienos gabalėlius. Kai apkeps abi pusės, supilkite braškių padažą ir dar pakepkite apie minutę. Vištieną patiekite iš karto.