• 3 stiklinės miltų • 2 stiklinės pieno • 3 kiaušiniai • Žiupsnelis druskos • 2 v. š. cukraus (jei nemėgstate saldžiai ar valgysite su uogiene – mažiau) • 15–20 g mielių • Razinų (pagal skonį, plautų, geriau pamirkytų) • Šlakelis degtinės • Aliejaus kepti Mieles pakildinkite šiltame piene su cukrumi. Į didelį indą įkulkite kiaušinius, supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, likusį pieną, cukrų, druską, miltus. Supilkite mieles ir palikite kilti. Iškilus įpilkite šlakelį degtinės, kad neprisigertų riebalų, ir kepkite įkaitintame aliejuje (jo negailėkite).
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos