Dideliame puode užvirkite vandenį, sudėkite paprikas. Uždengę dangčiu virkite apie 5–8 min. Išgriebkite paprikas ir sudėkite į plastikinį maišelį arba indą su sandariu dangčiu. Palikite praaušti 15–20 min. Po tiek laiko paprikų odelė turėtų būti atšokusi ir lengvai nulupama. Kol paprikos vės, paruoškite įdarą. Dideliame dubenyje sutrupinkite fetos sūrį, sumaišykite su varške, tarkuotu kietuoju sūriu, džiūvėsėliais, aliejumi ir kapotais svogūnų laiškais. Masę pagardinkite puse šaukštelio druskos ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Išvalykite paprikas, nulupkite odelę. Į kiekvieną papriką pridėkite įdaro. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite įdarytas paprikas. Pašlakstykite aliejumi, pabarstykite juodaisiais pipirais ir rozmarinais. Kepkite apie 20–25 min., kol paprikų ir įdaro viršus paruduos. Iškepusias paprikas šiek tiek atvėsinkite, kad įdaras truputį sukietėtų. Patiekite su mėgstamomis šviežiomis daržovėmis.
UAB „Ūkininko patarėjas“
Įmonės kodas 133122411
PVM mokėtojo kodas LT331224113
Ats. sąsk. nr. LT154010042500061234,
LUMINOR bankas
Gedimino g. 27, LT-44319 Kaunas
Tel. (8-37) 225 300
El. paštas: referente@ukininkopatarejas.lt
Duomenys apie UAB „Ūkininko patarėjas“ kaupiami ir saugomi LR Juridinių asmenų registre
© 2022 - UAB „Ūkininko patarėjas” | Visos teisės saugomos